Теплый кофе
Ringing laughter.
Warm coffees.
Your hand in mine.
Undying madness in our silence.
Rawness in our smiles.
You.
What more can I ever ask for?”
—
Lukas W. // You, you, you. (via somepiecesofmyheartandsoul)
(via undermyseashells)
Глупые шутки.
Звонкий смех.
Теплый кофе.
Твоя рука в моей.
Вечное безумие в нашей тишине.
Болезненность в наших улыбках.
ТЫ.
О чем же еще я могу попросить?
Свидетельство о публикации №116101905575
a lot and all the time but
I do not say much.”
— Lukas W. // Talk a lot, say nothing
Маха Иванова 18.08.2017 08:12 Заявить о нарушении