Не в1рте, кв1ти, людям

Не вірте, квіти, людям.
Вони підступні та коварні.
Гарні квіти рвати будем,
А не зірвали - то не гарні.

Вони поставлять вас у вазу -
Своєю красою свято їм осяйте.
Вмирати будете довго , не відразу.
Знайте,гарні квіти. Знайте.


Рецензии