Анна

Це особливий день у житті у Анни.
Сьогодні вона прекрасна і безсмертна.
Сьогодні вона заховає ніж в білій піні ванни.
І стане годинник рівно опів на четверту.

Він прийде до неї, втомлено обійнявши,
вона ж набиратиме воду, ввімкне Синатру.
Запалить свічки й гірлянди перед реваншем.
Лише один із них доживе до завтра.

Падали вниз сухі пелюстки троянди,
і розчинявся вечір у склянці віскі.
Він так хотів дізнатись від неї правду,
Анна ж ні разу не підпускала близько.

Сонний водій заведе іржавий старий автобус.
І поведе його далі й далі від столиці.
Тим самим, не знаючи сам, у невідомість
Він повезе найніжнішого в світі вбивцю.


Рецензии