У садочку вишня

У садочку вишня
Саме квітувала,
Жінка вже колишня
Тут засумувала.

Вбили чоловіка
На війні бандити,
Не дожив й пів віка,
Що ж мені робити?

Маю троє діток,
Як їх доглядати7
Тому Бог лиш свідок,
Ніде заробляти.

У селі, у нашім
Кормлять всіх городи,
Землі тут хороші,
Чорної породи.

Допомоги влади
Жінка не чекає,
Попросила дати,
Кажуть їй - немає.

Він же доброволець
Не державний воїн,
Хоч й відважний хлопець
І там всі герої.
17.10.16.


Рецензии