ПЪ РИ ЗЪ!!! МА!!!

ПЪРИЗЪ  МА!!! -  ПЪРО СЪ ТАЯя!!!...  ФИ ГУ РА!!!

   -  НО ОО!...  СЪВЕТЪ!!... РАЗЪ  ДЕЛЯ ЕТ!!!... ООНА!!!... -

ПОТОМУ,  ЧЬТО...  СО ДЕРЪЖИТЪ!...  ТЪРИ!!...  ГЪ РА НИ!!!...

   -  ВЪ ХОДЪ!... ОО ДИ ИН!!!...

   -  Аа... ВЫходовъ!...  Дъ ВА!!!... -

   -  ВЪ  ВЕРЪХЪ!!!...  Ии... ВЪ НИЗЪ!!!... -

НА  ВЕРЪХУ  ВЪРЕМЕНИ(НИ)!...  НЕ ЕТ!!!...

   - ВЪ НУ ТЪРИ  СЪВЕТА -  ПО КО ОЙ!...

   - ВЪ НИЗЪ!!... ПЪРИ ВЕ ЕТ!!!... -

     ЕТ


     P.S

МА - НАЧАЛЬНАЯ(А) М(УЗЫКА) -  ИН  ФО ОР МА   ЦИЯ - МЫСЪЛЬ БОГА

ПЪРИЗЪ  -  ЗЕМЪЛЯ(ЗЪ) ИЗ ЛУЧАЮЩАЯ ЕНЪЕРЪГИЮ(РИ) ПОКОЯ(ПЪ)

НИЗЪ - ЗЕМЪЛЯ ВЪ  ПЪРОЦЕСЪ СЕ(ЗЪ)  -  ВЪ  ПО ТО КЕ  ВЪРЕМЕНИ(НИ) - НИЗЪ

ВЕРЪХЪ -  ГАРЪ МО НИЯ(ХЪ) ЕНЪЕРЪГИИ(Р) ВЕ ДЕНЬ ЯЯ(ВЕ)


Рецензии