Строчки стихотворений
Радкі спяваюць сала'і...
Яны, вядома, не маі --
Мне падарылі іх нябёы...
Плывуць радкі паміж нябёс,
Паміж натхненнем і спакою...
Паміж узгоркам і ракою,
Паміж "аднойчы" ды "ізноў"...
Радкі...
Ці ведае паэт,
Як стан душы знаходзіць слова
З дакладнасцю і... памылкова?..
Ці ён збярэ з радкоў букет?
Радкі -- праводзіны ад лета.
Далей.
Да восеньскай любві...
Да глыбіні...
Да вышыні...
Далей да песні, што не спета...
Свидетельство о публикации №116101605577