Зимови каникулы

Пада, сыплэться снижок
Стэлыться кылымом пуховым,
Соби зроблю сниговычок
Всэ навкругы станэ казковым

Нэбо нибы парасолька,
Хмурыться та дуется
Били мухы як фасолька
У повитри кружаться.

Осидають на дэрэвах,
Плытуть снижынкы кружыва.
На бэризках и смэрэках
Билоснижна голова.

Дид мороз выйшов из лису,
Вин зибрався в подорожь
Подарункы в мишку нэсу,
Я тэпэр господар жэ!

Завита у кожный дим
Стукнэ своим посохом,
Подарункив хватыть всим,
Прывита нас з досугом!

Дитвора, сидайты в санки!
Тэпло одявайтэсь,
Руквычки та валянки,
А потим катайтэсь!

      Мунческу Мария
                2016 г., январь


Рецензии