Зiзнайся менi, як могла
приїхати і не сказати,
і містом самотньо блукати,
неначе холодна імла?
І не виправдовуй себе,
я жодному слову не вірю.
Легеням бракує повітря,
коли я чекаю тебе.
Так дивно, та шкода мені,
що не проводжав на пероні,
що я не зібрав у долоні
вагонів останніх вогні...
Свидетельство о публикации №116101601192