Львiвський дощ
Над нами парасолькові щити.
І ми на нього вже не сваримося,
Хоча щокроку легше поплисти.
А він – характер має, він – нахаба.
Він перехожим цілить точно в ніс.
Він всім кладе на плечі мокрі лапи.
І в кожної калюжі – свій каприз.
Він – вище всіх. Він – вище телевежі.
Він статуї Свободи кум і сват.
Здавалося б, в можливостях – безмежний,
а в небо не повернеться назад...
Свидетельство о публикации №116101611812
В каждой луже-свой каприз"- просто удивительно! Очень понравилось! Миклош,любви и удовольствия Вам от жизни!
Ольга Иванникова 4 17.10.2016 21:52 Заявить о нарушении