Укра нська Правда

Українська Правда завжди
Має безліч різних спектрів.
Та  її шукаєм Справжню,
Ортодоксну, без аспктів,

Однозначну, зрозумілу
Для людей та для громади.
От таку щоб серцю мила,
А сусід - не має Правди.

В олігарха правда - гроші,
Влада - у політикана.
У бійців в окопах - воші,
Бінт та вогнепальна рана.

Для повії - у вагіні...
Правди ніц,а все ж прибуток.
Депутати у краіні
Гірше чесних проституток!


Рецензии