Не кличте
Хто вас не зміг, не зрозумів.
Чи то коханого, чи милу,
Не перечитуйте листів.
Пішов, то хай іде назавжди,
То вибір кожного із нас,
Не зайдеш в річку, в одну дважди,
Лікує душу, лише час.
Зітруться в пам'яті всі дати,
Всі запахи і почуття,
Змінити долю ми не здатні,
Ну що поробиш! - то життя.
Свидетельство о публикации №116101611357