Ти живеш

Ти   не  існуєш!
Ти  живеш!
Запам’ятай прошу  на   завжди!
Якщо  живеш  на цій  Землі,
То однозначно цього вартий!
Шукати   сенс  є,  він чи ні?
Ось   чого  точно  світ не  вартий!
Не  має  істин у життя,
Величніших 
За  мить єдину,
Величніше  за  все- ЛЮДИНА!
Така   от істина  життя,
І  для  людини  меж    не має,
Крім  нею  створеною   меж,
Нехай  ніхто   з нас  меж  не знає,
І  завжди  досягне  чудес!
16.10.2016
 


Рецензии