Нам небо дасть добу. Одну на двох
Добу на щастя, пристрасть і кохання.
Кохання, пристрасть, щастя – мов востаннє.
Ми вимолили, і повірив Бог.
Повірив, що у пристрасті своїй
Ми, як в молитвах, будем світлі, щирі.
Що увійдемо на добу в той вирій,
Який у вічність втілить силу мрій.
За цю добу нас не знайде журба.
Хай навіть мить нам подарує небо,
На двох – одну, а більше і не треба,
Бо неподільна буде та доба...
Свидетельство о публикации №116101503341
І посміхається,як промінь,погляд твій.
Візьми в полон своїх чаруючих обіймів
Та поведи мене у вічність наших мрій.
Легло на душу,Коля.Ты великолепен,как всегда:))
Вотта Кая 23.10.2016 20:47 Заявить о нарушении