Моя троянда i не знала

Моя троянда і не знала,
Що вже зима.
Вона – як я: жила, кохала,
Та все сама.

Моя троянда і надія,
Любов моя.
В останню мить тебе зігрію –
Така вже я...

Як сніг безжальний впав на душу,
То зимно так.
Любити я і жити мушу,
І хоч там як...


Рецензии