Настрiй

Як є у тебе гроші,
То настрій твій хороший,
Якщо грошей немає,
То й настрій геть тікає.

Взаємно як кохаєш,
То настрій добрий маєш,
Кохання як немає,
То настрій твій страждає.

Як є у тебе діти,
То й настрій сонцем світить,
Коли ти ще бездітний,
То й настрій – пес самітній.

Як є у тебе хата,
Сучасна і багата,
То настрій переможний,
Бо дуже ти заможний.

Ні хати а ні дачі,
То настрій вічно в плачі,
Старий чи молодий ти
На кращий годі вийти.

Бо настрій ключ то щастя,
Як добрий все удасться,
А настрою немає,
То й щастя утікає.
13.10.16.


Рецензии