Ти

То маєш бути ти.
У кожній краплі з неба,
Як музика вночі приходиш ти до мене.

То маєш бути ти.
У кожному бажанні,
Як вітер восени кохає листя на останок.

То маєш бути ти.
З закінченням на крапку.
Але скажи мені, де ж маю я початок?


Рецензии