Олiвцi

Подаруйте мені олівці кольорові,
Розмалюю я наше сіре життя.
Намалюю я сонце, річки і гори,
І пухнасті стежини до неба біжать.

Розмалюю я місто, що дихає поруч,
Коли спить на подушці кохання моє.
І засяють ті вікна, що дивляться вгору,
Коли місяць танцює свій менует.

Розмалюю я море. Нехай буде жовте
І яскраве, як очі твої у вісні.
А вже осінь стоїть у нас на порозі,
Подаруй мені, милий, ті олівці.


Рецензии