Приходь до мене на ранковий чай

Приходь до мене на ранковий чай
Під грушею старою у садку.
Я розповім тобі веселий жарт,
Як наш Муркотик лазив на даху.

Як він прийшов у павутинні весь,
Але щасливий, наче мандрівник
Який знайшов країну, де
Знаходяться скарби котів.

Ти посміхнешся, мовиш: «Ну й дива!»
А потім поглядом своїм мене зігрієш
І скажеш: « Завари, будь ласка, чай.
Той липовий, як ти умієш».

Приходь до мене на ранковий чай
Під грушею старою у садку.
До поки діточки ще сплять
Посидимо тихенько у раю.


Рецензии