Аве Мар я. Скрипка
В ній світло божества і тиха туга,
Розтопить серце келехом вина,
Очиститься душа, піде недуга.
В ній філософія безмежного життя,
Де все минає, все в житті проходить,
І біль, і страх, те вічне маяття,
Богатство, слава, з розуму що зводить.
Найтоньші звуки срипки і смичка,
В єднанні піднімають нас до неба,
І в них звучить мелодіі така,
Що стоячи нам слухати лиш треба.
"Аве Марія" - світло Божества!
Мелодія Землі, дарунок Неба.
Там почуттів невичерпна ріка,
І для душі в тій музиці потреба!
Свидетельство о публикации №116101510700