З днем народження
Промінь лагідно милує,
Крізь розчинене віконце
Ніжним дотиком хвилює.
Радість мешкає у хаті.
«Довгі літа, господине! -
Поздоровити зі святом
Вся зібралася родина. -
Щоб були здорові діти
Та під небом - мир та спокій,
Хай щастить тобі у світі
Ще, принаймні, зі сто років!»
Свидетельство о публикации №116101409636
Юлия Разумова 3 15.03.2017 15:45 Заявить о нарушении
Владимир Ружицкий 23.03.2017 22:48 Заявить о нарушении