Просто людина
Така ж, як усі. І тобі це відомо.
Та кожна людина - неначе будинок.
Комусь в тебе в серці тепліше, ніж вдома,
Ніж у безмежному Всесвіті,
Ніж на високім балконі,
Ніж на вечірках, де весело,
Ніж у траві на осонні.
Комусь у тебе так тепло,
Що відступає застуда,
Краще, ніж чай із медом,
Йому прогріваєш в грудях.
Комусь у тебе так добре,
Що він нікуди не піде.
Загорнеться наче в ковдру
В твої затишні обійми.
Й не вір, що ти просто людина!
Усі ми - не просто люди.
І кожен комусь невпинно
Лікує в душі застуду.
Свидетельство о публикации №116101405227