Св тло

Над рікою мости розведено,
Я в прозорій воді розквітла.
Відчуваю, як в мене всередині
Зароджуєуься світло.

Я несу його по автострадах,
По ранкових холодних росах,
Під стрімкі дощові водоспади
Я ступаю ногами босими.

Я несу його так небесно,
Аж здається, що можу літати.
Я щаслива, що я воскресла
Й льодяні розтопила ґрати.

Моє світло пробилось за межі,
Воно гріє мене зсередини.
По сплетінню відкритих мереж
Я несу своє світло для тебе.


Рецензии