Людина з м сяця
Я б'юсь об дахи будинків,
Ця дивна людина з місяця
Тримає мене за нитку.
Цей місяць такий оранжевий,
Немов апельсин, що світиться.
Людина там теж оранжева
Стоїть і на землю дивиться.
А місяць по небу котиться
І чутно веселу музику.
Дзвіночки вгорі колотяться.
Людина пускає бульбашки.
Я падала прямо з місяця
Так швидко, що ніяк дихати.
А світла людина з місяця
Ще досі шукає вихід.
Свидетельство о публикации №116101405054