Блискуч леза

Блискучі леза -
пронизуй груди.

Холодні нерви -
немовби струни.

Упала хвиля,
я захлинаюсь.

Електроструму
шалений танець.

Холодні руки
по голій спині.

Пишу на стінах,
малюю синім.

Ти майже поруч,
я трохи далі.

Ми загубились
на магістралях.

17.05.12


Рецензии