Годинник

Годинник
б'є по мені
дванадцять годин.
Години
п'ють мою силу.
Стій! Не лети!
Куди мені йти?
Куди мені йти?!

Годинник
нерви тривожить
і поспіша.
В лабіринті б'ється у сiтях
моя душа.
Не можу втекти...
Не можу втекти!

Годинник
стрілками міряє
життєвий шлях.
Нiхто вже
не заспокоїть
мій дикий страх.
Навіщо пливти?
Навіщо пливти?!

Годинник
б'є мені в серце,
він не мовчить.
Розбийте!
Моя свідомість
виє й горить.
Якби ж то знайти!
Якби ж то знайти!

Годинник
стукає й стукає
в мої думки.
Не плачу -
сила колишня
дається взнаки.
Куди мені йти?
Куди мені йти?!!!


Рецензии