Покрова...

Землю покривають найдорожчі шати,
Золото, багрянці, срібло і парча!
На Покрову завжди - неповторне свято!
Серце в благодаті, в спокої душа!

Квітами милує осінь величава,
Айстри, хризантеми - втіха для очей!..
Хай оберігає Матінка ласкава
Від усіх напастей і від злих людей!

Всім бажаю - сонця, світла і любові!
Радості, здоров"я, миру і добра!
Щоб земля розквітла в Божому Покрові,
Й з вірою надія світ цей зберегла!


Рецензии