Свято Покрови

 
Покрова, то є Матiнка Бога!
Захiсниця усiх козакiв,
Просить Матiнку всяка небога,
Хоч багато вже збігло рокiв.
Вiйни досi ще ті не стихають,
Ми до неі звертаємся знов,
Люди моляться досі  благають,
Захистити i накинуть свій Покров!


Рецензии