Дива осенi
Щоб нас чимось усіх здивувать,
Чи вона залишила там досі,
Ту красу, яку треба спіймать.
Плаче осінь сумує по літу,
Відлетіли птахи вдалечінь,
По домівках сидять уже діти,
І небесна розтанула синь.
Трохи морозно, листя спадає,
Наступає уже листопад,
Наче ковдрою він устилає,
Парки, сквери, сади все підряд.
І природа насправді мінлива,
Хочешь бачити дивну красу,
Так знімай! То хвилина щаслива!
Її в памяті ще пронесуть...
Свидетельство о публикации №116101410830