Духовные укр

       ДУХОВНІ

Вершина
Коли навчишся ти ХОДИТИ.., --
Пізнай, це тільки перший крок!
Коли навчишся  ГОВОРИТИ.., --
Згадай, корисним є Мовчання..,
ВЕРШИНА вища від зірок!,
Але Вершина є в Коханні…


Твоє Світло
Дарує нам Творець Життя..,
Не чорно-біле, різнобарвне!
До спроб ж, немає вороття..,
То ж не втрачай вогонь намарно..!
Живи і грій, палай й світи!!!, --
Хай не пропаде і хвилина..!
Будуй завжди лиш ті Мости, --
Що не злама й Лиха Година!
Своє Кохання не лишай!, --
Воно в житті твоєму – Світло!!!
Від блуду серце зберігай!
Як ні, -- ГАНЕБНЕ ТВОЄ СВІТЛО..!

Біла Троянда – Таня Маслій
2015 р.


Рецензии