Бляшанка-мандрiвниця

Не будемо рядитись в тогу -
На світ з'явилась не для того
І дуже мало мала змоги
Побачити той дивний світ...
Давай подивимось Європу
Бігом, мов вшкварені окропом!
Тож, направляй на Захід стопи -
Разом залишим дикий Схід!

Ад'ю, кордонів охоронці!
Дай подивитись хоч з віконця,
Як там на шпилях грає сонце,
Які готичні там міста!
Париж усю мене зворушив -
Там модні клуші носять рюші,
Там десь ховається Матюша,
І скрізь реально красота!

У Мюнхені аж стало серце,
В церквах там чехи або серби,
Я ж просто риб'яча консерва,
А все недешево навкруг.
Ти міг повестись некрасиво
І закусити мною пиво!..
Та все завершилось щасливо -
Я вдома! Ти - мій кращий друг.


Рецензии
"Париж усю мене зворушив"-
Тепер і я ходжу у рюшах!

З наступаючим Новим Роком!

З найкращими побажаннями та посмішкою,

Принадлежащая Изиде   27.12.2016 20:17     Заявить о нарушении
I Вас так само по тому ж мiсцю! :)

Рассказов Андрей   28.12.2016 18:08   Заявить о нарушении