Очеретяночка. Песня
Загубилась у густих очеретах,
Стрів я дівчину струнку, зеленооку
І навіки її щиро покохав.
Приспів.
Очеретяночко моя,очеретянко,
Зустрів тебе на своє щастя чи біду.
Шукати мушу тепер з вечора до ранку,
Але тебе, очеретяночко, знайду.
Нещеретяночко моя, нещеретянко,
Зустрів тебе на своє щастя чи біду.
Шукати мушу тепер з вечора до ранку,
Але тебе, нещеретяночко, знайду.
Нам вклонялися до ніг високі трави,
Із води всміхалась неба голубінь.
Там ми щиро до нестями покохали,
По-дитячому пустуючи в воді.
Приспів.
Пролетіли дні, немов весняні води.
Мушу в місто повертатись назавжди.
Та ніяк не зможу я забути вроди
Тих очей, що посміхалися з води.
Приспів.
2000 р.
Фото из интернета
Свидетельство о публикации №116101306070
Антонина Белоусова 21.10.2016 21:36 Заявить о нарушении
Раиса Клименко 22.10.2016 15:06 Заявить о нарушении
Раиса Клименко 22.10.2016 16:45 Заявить о нарушении
Вы только песни пишете?
А музыку кто?
Антонина Белоусова 22.10.2016 16:55 Заявить о нарушении
Раиса Клименко 23.10.2016 11:57 Заявить о нарушении