Селфi для мене
Це таке – особисте, неякісне, так – мимохідь.
Просто я промайнула у дзеркалі в світлі слабкому.
І мені захотілось тобі передати цю мить.
Селфі – річ дивовижна. Найвдалішим вийде... невдале.
Випадково у вигідне світло попаде лице.
Професійним фотографом стати я не планувала.
Але вийшло, мов фахово зроблено фото оце.
Я не знаю, похвалиш мене, промовчиш чи засудиш.
Просто – селфі для тебе. Дарунок малесенький, please.
Сподіваюсь, що ти, як і я, усміхатися будеш.
А сподобаюсь, то й оприлюдниш мій селфі-каприз...
Свидетельство о публикации №116101311165