Старе таксi

Осінній день. На дворі сипле сніг.
Обабіч шляху вижовклі тополі
Скидають лист на дзеркало доріг,
А снігом засипає їх поволі.

Старе таксі біжить німим шосе,
І пісня із динаміка в салоні.
Розмова тиха двох - про те, про се,
Хоч тягнеться долоня до долоні.

На шклі малює сніг штрихи косі,
І я відповідаю вряди-годи.
Спішить старе, пошарпане таксі,
І час виходить.Час уже виходить.

13.10.2016р.


Рецензии