Майнуло лiто

Багряне листя опада
А більше, жовте.
У вікна знову загляда
Яскравий жовтень.

Та сумувати у садку...
Облиш, не треба.
Ген журавлиний тане кут
На скронях неба.

Майнуло літо вітерцем,
Чимдуж майнуло.
Лишило в серці біль і щем,
Гірке минуле.

Не зупиняється  життя,
У небо кличе,
Що вже немає вороття
Курли-курличе.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.