Безодня
Поцілунок - це все неволя…
Та покличу холодний вітер,
Щоб забрав назавжди з собою…
Не дивись, бо немає сили
Кілька кроків зробить в останнє
Та від ласки повільно гину,
Світло наче в кривих дзеркалах…
Приспів:
Безодня - твоя любов!...
Та згуба – гаряча ніжність!
Безодня! … Та все одно
Так хочу туди летіти
Де світло… Де світло…
2. Щохвилини бажав відчути
Смак та запах моєї спраги…
І щоночі терпіти муки,
Бо не хочеш мене віддати.
Зачини своє серце швидше,
Я не стану його сльозою.
Так не хочу торкатись тиші,
Бо цей дотик німа загроза.
Свидетельство о публикации №116101208941