Oktober

***


Et up;klagelig oktober-v;r
Det regner
Den friske luften
hjelper
til ; puste lett
Forsiktig glimt av sol
Bel;nner dagen
Med  knalle farger...
L;vtr;rblad-bruderte rusten pledd
Som vikler om min dag
                min kveld
                min h;st
                og mine ettertanker-
Alt lukter lykken. Modenhet  Livslysten.  Lukter ekte meg.
Hei h;sten...
                Hei min kj;re etterlengtet skj;nnhet!
Hei  fruktbar fargens  rike...
                Jeg er glad i deg....


Рецензии