Гъадри дарш гъадми даршул

ГЪАДРИ ДАРШ ГЪАДМИ ДАРШУЛ


Мархьара ургъуру...
Аязарра шулу...
Дифара гъюч1вру...
Ук1арра ут1уру... –

Сар инсан мидин гъавриъ адар.
Варжйирра ади дугъаз ккундар.
Гъуншира ваъ, ваъ, бегелмиш дар.
Вуш хьади гюзгю гъуз, баладар.


Рецензии