Ya zabuv tebe zmusyty spaty

«Я забув тебе змусити спати»

Погода плаче забутим святом і листям.
Ми це, звсіно, не будем справляти.
Холод змушує жити навшпиньках вістря,
Я забув тебе змусити спати.

Краплі хмар і щорічний спогад,
Вони пісню відлунням шепочуть.
Струм з польоту води навздогад
Роз’єднати з землею хоче.

Десь видірвані, наскрізь проціджені,
Напів-так, напів-ні готові
На цю втечу, що знову облиш мені.
Я зроблю все, як всі ці раптові…

Незбагненні вогні всередені,
Що так прагнуть втекти назавжди.
Хоч і свята не буде – облиш мені,
Не кажи. Не люблю, коли кажеш…

Що не буде на сході ні співу,
Ні пробудження з тихою посмішкою,
Ми кричали правдами гніву,
Нам неправди розбились пляшками.

Погода плаче забутим святом і листям.
Ми це, звсіно, не будем справляти.
Холод змушує жити навшпиньках вістря,
Я забув тебе змусити спати…

26.09.2016


Рецензии