Ккунивал абайин

ККУНИВАЛ АБАЙИН

Аба асул ву хизандин
Бабра ккудубкьнайи мурхьул
Адаш дада – жилгъа ляхнин
Чвена чи – кьурсина мургул.

Гьарсари саб ляхин ап1ура
Гъирагъ йивру кас адар.
Сари тмунур шад ктаура
Мушваъ ч1уруб бихъурадар.

Гъапи «Чухсагъул»  абайин
Хизан ккунивалин лишан ву.
Ккунди карк ктатувал бабан
Вари хизандин гьунар ву.


Рецензии