Жвуван хизан

ЖВУВАН ХИЗАН

Ккунивал хурайи фикрар,
Дабалгнайи багъ-бистан,
Хянар, хулар ва икрар –
Гьамрар ву жвуван хизан.

Хъял дарап1ру веледар,
Зарафат кайи юк1вар,
Гьюрмат ади абйир-бабар –
Магьа жвуван албагу хизан.

Тина дап1ну амсра, дифра
Мясляаьт хъайи суфра,
Шаду нур алди машра,
Айиб шула жвуван хизан.

Ккабалгуз чпин уьмрар
Аьгъювалариз китабар
Урхурайи бахтаврар –
Гьаму ву жвуван хизан.


Рецензии