Аваза

АВАЗА

Зимзлин зегьмет,
арфлин девлет,
абайин гьюрмат –
дарин аьламат!

Зимзли гьап1ну?
Арф наан айиб ву?
Абара гъушну… –
аьламат мап1анай узу!

Зимз дайиш,
арф адайиш
аба хътайиш
шагь вуйза сар.

Ч1ур ап1ури
йиз аваза:
лих гьа к1ури,
гъагънаъ аза…


Рецензии