Вона

Вона приходить і уходить
І не вертається назад,
Такої вже вона породи,
Такий у неї звичний лад.

Колись вона прийшла й до мене
Та згодом зникла мов туман,
Як листя восени зелене,
Немов навіяний оман.

А я жалкую й досі з цього,
Про дивні радісні роки,
Коли доходило до того,
Що бажане мав залюбки.

Та мабуть час настав зникати,
Нічого ж вічного нема,
Ну, що тепер мені бажати ?
Коли прийшла стара зима.

А в старості мені здається,
Хоч зникла молодість чудна,
А доля з старості сміється,
Я ж хочу щоб прийшла весна.
11.10.16.


Рецензии