Фу ву ватан

ФУ ВУ ВАТАН

Фу ву ватан?! –
Жвуван хизан:
Ккунивал абайин,
Ширинвал бабан!

Фу ву ватан?! –
Жвуван гъунши:
Гъайгъу дугъан
Ва гаф мани!

Фу ву ватан?
Хъана йип ари? –
Ихь Табасаран,
Ва дюнья вари!

Жвуваз даккниб
Жарариз ккун
Дарап;уб ву
Ватандиз ккуниб!


Рецензии