М1й ос1нн1й холод

Осінь затьмарила мені свідомість.
Чашка чаю. Тепла ковдра.
Звідки взялась та відомість,
Що доживемо до завтра?

Чашка чаю не врятує,
Холод душу нам морозить.
І свідомість тихо нам датує,
Немов щастя нам вже досить.

Тепла ковдра вже не гріє...
І переді мною льодяні ті очі.
Ніхто вже душу не зігріє,
Бо заморозила її холодна осінь...

00:33
28.09.2016


Рецензии