Дыхание осени

Пролетіло на роликах літо,
У яскравім вбранні пронеслось.
Я не встигла його розгледіти,
Воно геть від мене подалось.
То стривай же! На тебе чекала,
Будувала надії свої,
Свое літо напевно проспала,
Вже осенні плоди на столі.
Подих осені можна відчути,
Прохолода до ранку стоіть.
Пляжі стихли, неначе забуті,
Сонце, вже не спроможне спалить.
І почнуть розливатися барви,
Вся осіння палітра спливе,
Осінь мила, ти все-таки гарна!
А життя з кожним часом нове...


Рецензии