Бистниъ
Дидкан шул келем –
лизи йиф бегьем,
аьхю туп дедем.
Тинси хьа гули:
шид хъубзра бали;
цIабар ал кьули,
лап ягъал шули.
Чру дубхьна гашниш…
Ва гъатху – мишмиш.
Дурар адайиш,
фу шуйи артмиш?!
Тумгьа чIуру шарш:
баладар думу дарш!
–Жан апIру гъаллаж
микиван, адаш.
Шула мейва бул,
абцIру ихь фун, ул.
Дурарихъ мягьрум
лихрудар даршул.
Свидетельство о публикации №116100910625