Недописане камiння

Все про що хотів написати... Написав
І часом так здається ,
        що більш вже немає про що...
Та вибачаюсь за те, що щойно вище сказав
Мабуть  крепко думати головою,
        я досі ще великий ледащо
Хотіти і писати - по суті різні речі
Подібне й однакове також різне
Я творчістю своєю заповняю порожнечу
Де близьке до душі
        все мокре,й дуже слізне
А ніби десь здаля почувся голос
Я дійсно чув! Й мені то не здалось
В красивому болоті білий лотос
З водою обговорював когось
Так значить не про все ще написав
Не всіх ще в хитрих темах добре бачу
Не все своє каміння я зібрав
Шкода, що під ногами їх не бачу


Рецензии