Пожелание. украинский язык

Побажання

-Ай! Кохання зрадливого біль-
Гострим лезом у серце!.. -Буває...
Ти до друзів зайди на обід
І відчуй, як тобі попускає...

Як минуле тебе дістає,
Мов тарантули в душу залізли-
Хай летить пережите твоє
Капелюхом в безодню під"їзду!

Викинь те, що уже відійшло,
Відібравши лиш пам"ятні днини,
І сердечний нехай ехолот
Проміряє безодні глибини,

У які полетить шкереберть
Той непотріб, щоб не повернувся.
Підпиши йому вирок на смерть....
Випив? Легше? Дивлюсь- посміхнувся...


Рецензии