УЬЛ
(Шикил)
"Уьл - Узу вуза" - гъапну Агъа Исайи, Учв жилариинна гъафиган инсаниятдиз.
Му гафариъ айикьан зурба мяна, эгер уву Дугъкан Раббийин Китаб дурурхиш аьгъю
хьибдарвуз, гъапну кIури гафниинди.
"Уьл - Узу вуза" - сар РаббийихьантIан пуз шлуб дар, гьаз гъапиш Думу агъйирин
Агъа ву, ва паччгьарин Паччагь!
Уьл гъипIишра гьян ва ул абцIдар ва юкIв хъмиди гъубзра жарабдихъра - магьа ухьу
ипIурайи уьлин манзил, "варибдин кIул ву гьаму дюн'яйиъ" дидиз пуз!
Варибдин кIул Аллагьиса ву гьамус жара дюн'яйиъра - ва уьлиз апIру икрам ихь Агъа,
Инсаниятдин Балихьинди илтIибкIурхьа гьар йигъан кIваъ ккарагури, жвуван
зегьметнаъ Дугъкан ад за апIури ва уьл бул хьивди ихь фунариз,
даршлуризра капIуз шлуси жвувхьан, ва хъана артухъ уьл бул хьивди ихь
юкIвариз, Раббийин Паччагьлугъдикан капIруганси жвувхьан, Дидкан
деребхьуриз, гъахьихъанмина бабкан!
Свидетельство о публикации №116100810336