Мюгьюббатдикан мяъли
(Шикил)
"ЙикIуразу улар гатIахьури ув'инна ккунди уву рякъюз, яв гъюдли жан ялавну
абцIнайи ккунивалин хабахъ хъапIуз".
Фу метлеб тамам хьузди гьамкьан улхухьа мюгьюббатдикан?
Жарабдикан улхархьа!
Ва: "йиз багъри ватан", дупну хъюгъюрхьа гьамдихъ, хъасин хъана "мюгьюббатдихъ",
жара жюрейиинди: дагъдин жейрансир ву кIури, гьубкIуз ихь метлеб!
Аьхир фу шул? - "Пагь, фукьан зурба шаир дарин!", "Пагь фукьан кьудратлу "игит"
дарин!" - апIуз адрар - зат ккудудубк1ру ттюрли - гьаз ву йиз мициб
мюгьюббатдикан мяъли?!
МюгьюббаттIан зина айиб нез'зет кIваз ва жандиз гьаз гьибгърадарчвуз, бикIрудар ва
апIрудар, мяъли?
Масанвалин гьеле абгай сяргьят? - бихъурчвуз гьич бежегьет!
Масанвалин раккар арццай ва учIвай душвазди – мюгьюббат цIиб вахтназ ва цIиб
вуйибдикан гьибгъидарчвуз думуган!
Фицдар гафар удучIвуйкIан масанвал жилиинна Гъабхирикан ичв ушвниан ва кIваан,
мяъли апIрудар ва бикIрудар, гьисслувалиан цIийи неззетнан!
Свидетельство о публикации №116100810216